Vakgebieden

Interim Professionals

Quote van de maand

 

Auxios professionals is een netwerkbedrijf voor Interim management & detachering die haar basis heeft in heel Nederland. Auxios professionals biedt integrale, projectmatige en interim oplossingen voor financiële, procesmatige en bedrijfsvoerings vraagstukken binnen zowel bedrijfsleven als not for profit organisaties.

Met een vaste kern van ervaren professionals op het gebied van finance, human resource management, programma- en projectmanagement, LEAN management en algemeen management richten wij ons op flexibele en tijdelijke ondersteuning van organisaties. Wij doen dit op basis van de klantvraag die wij kennen en begrijpen en leveren zo de beste oplossing.

Een unieke dienst van Auxios professionals is Shared control

Onze professionals hebben altijd focus op strategie implementatie, het realiseren van uw doelstellingen.

We hebben oog voor de toekomst van uw organisatie. Iedere opdracht leidt tot geborgde resultaten waarmee uw organisatie in lijn is met uw strategie.

We zijn een mens- en kennisgerichte organisatie. Kennisbehoud en kennisspreiding staan hoog in ons vaandel. Onze communicatie is open en toegankelijk en we betrekken onze relaties bij de besluitvorming.

We  streven naar groei en ontwikkeling voor mens en organisatie. Dit doen wij door het leveren van de juiste oplossing door de juiste persoon.

Onze kernwaarden zijn:

We komen onze afspraken en toezeggingen na en maken zo nodig tijdig aangepaste afspraken. We hanteren bij iedere samenwerking het beginsel van eerlijk delen.

Auxios professionals: Tijdelijke inzet met blijvend resultaat!

Auxios professionals is aktief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Twee procent van onze omzet gaat naar Stichting Computers for Africa, we streven naar een papierloos kantoor en zijn sponsor van sportvereniging FC Doesburg.

Auxios is een afgeleide van de Auxois, een paard dat dateert uit de middeleeuwen, waar het ontstond uit het oude Bourgondische paard. De Auxois is een rustig maar actief paard, een gewillige werker. Hij heeft soepele gangen, is sterk en meegaand.